Valborg

Vaknade vid halv åtta av en pigg liten kille som stod i sin spjälsäng och hoppade, haha!
Satte igång Timon och Pumba så vi kunde vakna till lite i lugn och ro utan att han ska krypa runt överallt.
Idag är det valborg, inget speciellt enligt mig. Bara en "ursäkt" till att supa till för de flesta ;)
Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på får helt enkelt se vad som händer. Antagligen inget speciellt. Umgås vi i familjen bara tror jag :)

Seg är bara förnamnet på hur jag känner mig just nu. Känns som om jag skulle kunna sova hela dagen. Om man ändå kunde det ^^
Tänkte göra iordning lite pastasnäckor och skinka till Leo snart och fixa något lätt till mig själv, känner hur magen kurrar ordentligt.
Vad ska ni göra en dag som denna? :)

Första bilden

Vad krångligt allt ska vara numer.
Jag kom på att jag var tvungen att ordna ett program så jag kunde sätta vattenstämplar på mina bilder innan jag lägger ut de här på bloggen.
Det är verkligen sjukt att man ska behöva göra det. Att behöva vara orolig för att någon annan ska sno ens bilder och säga att det är dens barn. Sånna människor är verkligen "lost" någonstanns!
Slänger in en bild på Leo (med vattenstämpel) från när vi gungade häromdagen. Han verkligen älskar att gunga, sötnosen :)


Premiär för min blogg

Välkomna alla läsare till premiärinlägget i min blogg. Från och med nu är den här bloggen the one and only om mitt liv som 20-årig mamma till en underbar pojke på snart tio månader. Ni kommer att få ta del av mina tankar och funderingar samt vårat liv i vardagen.


RSS 2.0